Sunday, October 31, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Kelas Best.....:)

Murid : Selamat pagi, Cikgu.
Cikgu : (Menengking) Mengapa selamat pagi sahaja? Petang dan malam awak doakan saya tak selamat?
Murid : Selamat pagi, petang dan malam Cikgu!
Cikgu : Panjang sangat! Tak pernah dibuat oleh orang! Kata selamat sejahtera! Senang dan penuh bermakna.Lagipun ucapan ini meliputi semua masa dan keadaan.
Murid : Selamat sejahtera Cikgu!
Cikgu : Sama-sama, duduk! Dengar sini baik-baik. Hari ini Cikgu nak uji kamu semua tentang perkataan berlawan. Bila Cikgu sebutkan perkataannya, kamu semua mesti menjawab dengan cepat, lawan bagi perkataan-perkataan itu, faham?

Murid : Faham, Cikgu!
Cikgu : Saya tak mahu ada apa-apa gangguan.
Murid : (senyap)
Cikgu : Pandai!
Murid : Bodoh!
Cikgu : Tinggi!
Murid : Rendah!
Cikgu : Jauh!
Murid : Dekat!
Cikgu : Keadilan!
Murid : UMNO!
Cikgu : Kelantan
Cikgu : Negeri Sembilan
Cikgu : Salah!
Murid : Betul!
Cikgu : Bodoh!
Murid : Pandai!
Cikgu : Bukan!
Murid : Ya!
Cikgu : Oh Tuhan!
Murid : Oh Hamba!
Cikgu : Dengar ini!
Murid : Dengar itu!
Cikgu : Diam!
Murid : Bising!
Cikgu : Itu bukan pertanyaan, bodoh!
Murid : Ini ialah jawapan, pandai!
Cikgu : Mati aku!
Murid : Hidup kami!
Cikgu : Rotan baru tau!
Murid : Akar lama tak tau!
Cikgu : Malas aku ajar kamu!
Murid : Rajin kami belajar Cikgu!
Cikgu : Kamu gila!
Murid : Kami siuman!
Cikgu : Cukup! Cukup!
Murid : Kurang! Kurang!
Cikgu : Sudah! Sudah!
Murid : Belum! Belum!
Cikgu : Mengapa kamu semua bodoh sangat?
Murid : Sebab saya seorang pandai!
Cikgu : Oh! Melawan!
Murid : Oh! Mengalah!
Cikgu : Kurang ajar!
Murid : Cukup ajar!
Cikgu : Habis aku!
Murid : Kekal kami!
Cikgu : O.K. Pelajaran sudah habis!
Murid : K.O. Pelajaran belum bermula!
Cikgu : Sudah, bodoh!
Murid : Belum, pandai!
Cikgu : Berdiri!
Murid : Duduk!
Cikgu : Saya kata UMNO salah!
Murid : Kami dengar KeADILan betul!
Cikgu : Bengap kamu ni!
Murid : Cerdik kami tu!
Cikgu : Rosak!
Murid : Baik!
Cikgu : Kamu semua ditahan tengah hari ini!
Murid : Dilepaskan tengah malam itu!
Cikgu : (Senyap dan mengambil buku-bukunya keluar.)

Bola Bola

Malam td sudah berakhirlah Piala Malaysia.....
Kemenangan berpihak kepada Kelamtam.....
Depa menang 2-1 (je pon) lawan N9...
Menang gak 2 kan....haha...


Tahniah Kelamtam sbb mng br 1st time....
Ske gla diorg....hehe....


Ni la kapten pasukan.....
Arkitek pasukan....x da die, x mng kot....:p
Ipoh Mali maaa......
Perak gak....hahaha.....

Yg atas ni suma x pntg bg aku pon.....
yg pntg bwh ni je.....


Haaa.....ni la die plg pntg.....
Pengawal emosi aku.....
Chelsea.....Chelsea.....Chelsea.....yyeeaahhh....
Menang Lagi.....!!!! :)


Friday, October 29, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Pendrive oh Pendrive


Ni merupakan yg kelima....
Haaa....bykkan....
Sesuai sgt dgn 5 thn aku dok cni....

1st -->> Kingston 256MB
2nd -->> Kingston 512 MB
3rd -->> Kingston 1G
4th -->> Transcan 2G
5th -->> Apacer 4G

Suma jenis da.....
4 yg ats 2 suma hlg.....cm "bogok" (dlm bhsa kadazan)
haha....hilang sesaja....

p/s : jaga lah pendrive anda sebaik nya....wakaka....=))
Thursday, October 28, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi
Wednesday, October 27, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Fakta Untuk Anda Percaya Atau Tidak

1.     Jika anda makan satay, jangan pula lupa timunnya, sebabnya memakan satay bersama karbon yang terhasil selepas pembakaran akan mendatangkan kesan karsinogen! Apa bendanya karsinogen tu? (Ianya ialah suatu keadaan yang menyebabkan barah). Timun pula adalah anti-karsinogen.

2.     Jangan makan udang selepas mengambil pil vitamin C ! Yang mana anda akan mati keracunan Arsenik dalam beberapa jam sahaja.

3.     Barah akibat penggunaan bahan dalam Shampoo. Balik rumah dan pergi periksa. Tukarlah ke jenama lain sebelum terlambat, jika kandungan dalam shampoo anda mengandungi Sodium Laureth Sulfate atau ringkasnya SLS. Bahan ini akan menyebabkan barah dalam jangka masa yang panjang dan ini bukannya jenaka. Shampoo yang disahkan mengandungi bahan ini ialah; VO5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal, Hemp Shampoo terbaru keluaran body shop, Nature Force dan lain-lain lagi. Shampoo Clairol's Herbal Essence adalah satu-satunya yang mengandungi Sodium Laureth Sulfate secara tunggal. Meskipun pertanyaan telahpun dibuat terhadap syarikat ini dan jawapan dari mereka ialah, "Ya memang kami dah tahu masalah ini tetapi kami tidak boleh melakukan apa-apa kerana kami memerlukan bahan yang boleh mengeluarkan buih yang banyak". Dalam pada itu, Pasta Colgate & Dee Dee (untuk kanak-kanak) turut mengandungi bahan yang sama untuk penghasilan buih.

4.     Kepada penggemar makanan jenis mee segera (tak kiralah maggi, koay teow dsb), Pastikan berhenti makan dulu sekurang-kurangnya 3 hari selepas mengambil mee segera sebelum mengambil paket yang seterusnya. Maklumat yang dikongsi bersama dengan seorang doktor. Keluarga saya telah menghentikan pengambilan makanan ini setelah mendapat tahu berkenaan salutan wax ke atas makanan ini. Inilah yang menyebabkan mee segera tidak melekat antara satu sama lain apabila dimasak. Telah dinyatakan terdahulu melalui SEORANG AKTOR dari SBC (sekarang ni dikenali sebagai TCS). Beberapa tahun lalu, yang mana kariernya membuatkan beliau sangat sibuk untuk memasak, jalan mudah mengambil mee segera setiap hari. Kemudiannya beliau disahkan menghidap barah. Barahnya disebabkan wax dalam mee segera. Doktor juga memberitahu yang badan manusia memerlukan 2 hari untuk membersihkan wax dari sistem badan. Seorang lagi mangsa yang serupa ialah Pramugara dari SIA yang mana setelah berpindah dari rumah ibunya ke rumahnya sendiri, Dia tidak memasak tetapi kerap makan mee segera. Dia didapati menghidap barah dan mati selepas itu. Sekarang ini tindakan memakan mee segera bolehlah diistilahkan sebagai 'makan untuk mendapat barah.

5.     Bawang Goreng segera, Seorang kawan melawat ke sebuah perusahaan kecil membuat bawang goreng, dan melihat terdapat banyak straw minuman. Yang bewarna dan tidak bewarna diasingkan. Apa yang mengejutkan ialah straw yang tidak bewarna dicampur bersama gorengan bawang yang bertujuan apabila plastik straw tersebut dipanaskan, ianya  melebur lantas menyaluti bawang tersebut. Sebab itulah kalau bawang goreng segera yang dibeli terdedah kepada udara tak akan lembik tapi kalau kita buat sendiri lembik dalam masa yang singkat sahaja. Sebarkanlah maklumat ini kepada  orang- orang yang anda sayangi dan pengguna yang masih belum disedarkan lagi.


Kalau tak percaya! boleh hubungi utk pengesahan kepada Penama ni.

Nor Hamizi Md. Amin
Penolong Pendaftar
Unit Perkhidmatan
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia & Pentadbiran
Jabatan Pendaftar, Universiti Sains Malaysia
11800 Minden, Pulau Pinang

Tel: 04-6532694

p/s : sekadar utk kte kongsi bersama...tp apa yg disampaikan ni btol berdasarkan kajian yg dh dijalankan....:)

100

Ni no brape ye ank2......
Ni ialah 100.....
Tgk 2....
100 kan...
Hehehe....

Motif...???

NI LA CORETAN AKU YG KE 100.....
Tu je la nak bg tau....
Mkna nye aku sorg yg rajin......
Cm yg FB slalu gtau 2....
Anda seorg apa..??
Anda Seorang yg RAJIN......:))

Akhirnya........

Lama x jenguk kat blog ni.....
Agak bersawang n berhabuk kot....hehe...
Bkn pe...agk nak taip je.....
Tros ternampak ikon FIFA 11


Nmpk kan kat pic 2 da Rooney gemok n Kaka....
Btol2 wat aku teruja nak maen n buang masa yg byk ni....kah3...
(persetankan keje)
Byk gak mnda nak wat tp aku 'terpaksa' xnak wat.....
Antaranya...:

-debat-
-olahraga (sy syg lemak sy)-
-hoki-

Tp ragbi ni xmo la tolak....
Sbb cm best je maen nye....hahaha....
Biaq x tau maen pon....kih3....

Aku nak bg tau 1 mnda nih.....

x nmpk kan kat ats 2.....
tgk kat bwh lak....


Haaaa....ni bkn natang....
ni nama nye tesis....
bkn testis ek....tp tesis....
TESIS........
Sbut tol2....
~~T.E.S.I.S.~~

Lesen beso nih.....
Kalo wat mnda nih....
Umpana separuh langkah dh kat luaq n nak pgg ijajah....eh2...ijazah....
Kepuasan x terhingga ble dh dpt siap kan ni 100%...
Sgt2 perfect r.....
Ntah brapa kali cek x tau la.....
Bangga nih.....
Korg ada ke...???


p/s : x tau brapa ari ag nak bis.....x kre pon....suma prasaan da......biaq org kte aku x da prasaan tp aku manusia gak.....haha....
Monday, October 18, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Perginya Seorang Sifu.........

Beliau merupakan seorg sifu.....
Seorang yang berbakat dan hebat....
Aku mmg bg tabik spring la kat beliau....
Semalam beliau bersara dari arena pendidikan.....
Jasa beliau amatlah dikenang smpai bila2.....:) 

En. Mohd. Hasni 
Pensyarah Jabatan Kajian Sosial
Unit Pendidikan Seni

Ayat keramat beliau......
Seni itu indah.......hehehe.....(gelak beliau begitu unik)
kah3.....
Terima kasih En. Hasni....
Sunday, October 17, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Surat Daripada Seorang Lelaki kepada 'FUTURE WIFE'.......ngeh3....:)

Kehadapan my future wife(s)

I menulis article ini bukan lah kerana di cabar oleh seorang member yang ingin melihat keromantikan I. Tapi.. err.. I ...menulis ini adalah kerana kehendak I. So, sila baca entri ni perlahan-lahan. Tak perlu laju-laju.

So, wahai my future wife(s)

I don't know who the hell are you and I have no idea where you are right now. But one day, bila kita dah berjumpa, I harap you mampu terima I seadanya seperti mana I akan terima you dan diri you sebenarnya. Lagi pun, I tahu yang you ni memang comel. Dan baik. Dan rajin. Dan alim. Dan cun.

I berharap bila I check facebook you nanti, you tidak letak banyak gambar you yang daring-daring kat facebook. Sebab, setahu I, kalau perempuan tu comel, mesti nak tunjukkan ke seluruh dunia. Macam lah dia sorang je yang comel. I comel tak ada pun letak gambar kat facebook tunjuk ke seluruh dunia. Boleh je hidup. Ehem.

Serta, gambar di facebook tu, jangan lah nak dedah sana dedah sini. Malu I. You pun tau kan, perempuan ni ibarat cokelat Ferrero Rocher. Bila berbalut dengan pembalut, even cokelat tu jatuh kelantai pun orang still nak. Tapi kalau dah tak berbalut, bila jatuh ke lantai, semua buat dono. Ada tu, kalau boleh, ada yang nak pijak lagi. You pun tak nak kena pijak kan?

Lagi pun, you tahu, tak ada lelaki di dunia ni yang nak kahwin dengan perempuan yang seksi meksi.

My future wife(s),

I tak tahu pasal masa depan I. I tak tahu berapa banyak duit yang I akan ada. So, dengan kata lain, I mungkin tak akan mampu kasi rumah 10 tingkat kat you. I juga mungkin tak mampu kasi you 10 emas intan berlian. Harap you tak kisah dengan diri I yang tak beharta ni. Tapi kalau setakat kasi you 20 hingga 30 anak tu, I okay je. Dalam tiga tahun, kita mungkin akan ada 2 anak. Tapi tu tak termasuk yang kembar tau.

Bila kita ada rumah nanti, I tak kisah kalau you nak bekerja. Tapi lagi bagus kalau you duduk je rumah jaga I. I bukan mintak di layan bagai raja. Tapi kalau I balik dari kerja tu, apa salahnya tanggalkan stokin I, urut bahu I, sediakan minum-minum I. Tapi kalau you tak nak buat, tak apa. I boleh tambah lagi 1 (cukup 2). Lagi pun, bila I tambah lagi 1, kurang la sikit beban you. See? I memang prihatin.

Hmm. You tau, I tak mengharapkan yang you adalah gadis lemah lembut dan ikut semua kata I. Kalau you boyish sikit pun apa salahnya. Aggressive itu menarik. Kalau boleh, lebihkan kat bahagian mengada-ngada dan keras kepala you tu. I suka. Senang la I nak ajak bergaduh kalau macam tu. Sebab kalau di ikutkan, I tak suka perempuan yang lemah lembut sangat. Nanti tak meriah rumah tangga. So kalau skali skala bergaduh, best juga kan? Lagi pun, kita gaduh siang-siang je, bila dah nampak katil di malam Jumaat, kita berbaik lah. Tambahan pula, bagi kita, setiap malam kan malam Jumaat.

My future wife (s),

You, I harap you reti memasak. You mesti reti memasak. Apa? Tak salah kalau perempuan tak reti masak? Ya. Memang tak salah. I tak kata pun salah. Tapi jangan salahkan I kalau I tambah lagi 1 isteri (cukup 3) sebab yang satu dan dua tak reti masak nak buat macam mana kan? Okay tak-tak. I tak nak bini 2,3,4. Banyak sangat. bukan tak mampu. Tapi... Ehem.

Actually, I bukan mintak you masak macam makan kat hotel. Asalkan you reti masak yang simple-simple sudah lah. You tau, air tangan masakan isteri lah yang buat si suami setia. Lagi pun, tak akan setiap hari kita nak makan kat restoran kan? Kalau setiap hari makan kat restoran, baik I kahwin je dengan mak cik tukang masak tu. Ye tak? You pun tak nak kan I tambah lagi satu (cukup 4) kan?

I harap you reti jaga diri sebelum jumpa I. Kalau boleh, jangan couple banyak-banyak. Tak pernah couple lagi bagus. Tapi kalau dah couple tu, jangan buat yang bukan-bukan dengan boyfriend you. Bila dating tu, jangan nak mengada-ngada keluar berdua. Boyfriend you tu bukan boleh percaya sangat. Kebanyakkanya adalah buaya. Sebab kalau dah lelaki, mesti bermulut manis. Boys, their mouth is bull****. So, don't trust them.

Akhir kata dari I, bila kita kahwin nanti, you masak, I makan. I imam, you makmum. I baca doa, you aminkan. You merajuk, I pujuk. Perfect, kan? So cepat lah cari I. I takut lah nak cari 'you'. Takut tersalah pilih perempuan lain. You pun mesti tak nak jadi isteri ke dua I kan.
Saturday, October 16, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Seminar Penyelidikan & Jamuan Raya

Alhamdulillah....
Syukur kpd Allah SWT sbb seminar ini dpt dijalankan dgn jayanya.....
Aku merupakan salah sorg peserta yg terlibat dlm mnjayakan seminar ni....
Wakil dr Jabatan KS kan....
Hehehe....

with Rauhan @ Harong wakil dr Jabatan PJ

tgh meninjau2 pameran inovasi....
da dak nak ambik pic....
layankan je....hahaha....

pic ni ag spoil sbb da pkck 2 garu2 jubo die kat c2...
sgt x senonoh.....

with BFF.....hahaha....

setelah selesai suma nya.....
i like dis pic....:)

p/s : perlukah aku upload video pembentangan...???




Bosan KB, p KT.....

Thanks to Sudin, Nisa n Yum sbb berjalan2 ari 2....
hahahaha...
Ase nye karnival Sua Rasa @ karnival padang pasir 2 x sngja kot ktrg p.......

wahai pkck dreba...
agk2 ble kte bleh smpai ni...??


gilo bergambar tol.....ish3....

pertandingan ukiran buah....
inilah hasil karya ku......:)
percaya x...???

aku sdr yg aku sdg diperhatikan....
6th sense aku tggi la....
so, jgn wat mcm2 k....hahaha...

da sorg mkck @ awek kot....
die pkai singkat2 tp bertudung.....(bk bogel tros)
lupa ambik pic wat bkti sbb kamera kat din yg tgh gila ambik gmbr sndri.....
nisa yg tnjuk lalu aku berpaling dgn pntas....kah3....
sgt klako.....

pentas konsert aku mlm 2.....

mlm juz lepaking jerk.....kih3....


Thursday, October 14, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Epilog Syurga Cinta.....

Dh bis dh layan cte ni....
Tgk lak scra marathon....
Br la aku leh phm....
Kalo x mmg pyh la nak phm kan.....:D

 





Wednesday, October 13, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Senyum.....:)


Thanks pd yg dah dedicated lagu ni kat sy......mmg leh wat sy tersenyum kembali......:D
Ske sgt2......:)


Monday, October 11, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Sekadar Renungan......:)

Setiap dari kita tentu mengidamkan pasangan hidup yang baik. Kita tidak mahu pasangan kita seorang yang tidak beriman. Seburuk-buruk perangai manusia, dia tetap menginginkan seseorang yang bain sebagai teman hidupnya. Firman Allah,
“Wanita-wanita yang keji adalah untuk laki-laki yang keji, dan laki-laki yang keji adalah buat wanita-wanita yang keji (pula), dan wanita-wanita yang baik adalah untuk laki-laki yang baik dan laki-laki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik (pula).” Surah An-Nuur(24) ayat 26.
Janji Allah, dia akan mengurniakan kepada lelaki yang baik-baik dengan perempuan yang baik-baik. Begitulah sebaliknya. Allah akan berikan yang baik, denagn syarat, kita juga berusaha menjadi baik serta meilih jalan yang baik serta diredhai-Nya.

Everybody's Changing

Keane - Everybody's Changing



You say you wander your own land
But when I think about it
I don't see how you can

You're aching, you're breaking
And I can see the pain in your eyes
Says everybody's changing
And I don't know why

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

You're gone from here
Soon you will disappear
Fading into beautiful light
'Cause everybody's changing
And I don't feel right

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game 
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game 
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

Oh
Everybody's changing
And I don't feel the same
Friday, October 8, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

HARGAILAH...

Bila kita syg org tu
Kita terima je apa yg org tu kata
Tp bila dia kata kita?
Ati kata takpe semua manusia tak sempurna.

Bila kita syg org tu
Kita tunggu dia lama pun x per
Tp bile dia tunggu kita? Dia marah2
Ati kata ala..adatlah ada yang menunggu dan ditunggu.

Bila kita syg org tu
Kita x tido pun x pe janji layan dia yg tgh bosan,
Tp bila kita bosan Ada dia layan kita?
Ati kata x pe dia busy kot.


Bila kita syg org tu
Kita gaduh ngan dia, kita diam je
Tp dia heboh 1 dunia
Ati kate x pe, dia tension tu.

Bila kita syg org tu
Kita call nak cakap dgn dia
Tp dia gayut dgn org lain.. Bila jd camtu,
Ati kata x pe, dia ada hal nak cakap dgn kwn dia.

Bila kita syg org tu
Kita bercerita dgn dia, cerita ngan tunggul lg baik
Tp biler dia bercerita ngan kita. Kita dgr, sepatah2 kita ingat
Ati kata x pe syg katakan.

Bila kita syg org tu
Kita n dia lapar
Tp kita bg semua roti kita kat dia
Ati kata, ala jagalah hati dia, sian dia.

Bila kita syg org tu
Kita sanggup bg dia rest bila dia letih,
Tp bila kita letih, dia nak jugak kita layan dia bila dia bsn.. Adil ke?
Ati kata, ala bukan selalu pun.

Bila kita syg org tu
Kita jadi macam org gila dgr dia sakit,
Tp bila kita sakit, Dia siap bole kuar ngan kwn2 dia
Ati kata, ala x pe, x kn dia nak berkepit ngan kita 24 jam.

Bila kita syg org tu
Kita x penah pentingkan diri sendiri
Tp dia hpokrit tahap cipan gaban
Ati kata x per, dia mmg camtu kena lah terima.

Bila kita syg org tu
Nmpk lalat kat makanan dia, kita halaukan
Tp dia lak kalau Nampak lalat kat makanan kita, dia biarkan je
Ati kata, takpelah, takkan dia asik nk buat semua benda utk kita.

Bila kita syg org tu
Kita x sanggup tgk dia derita
Tp dia x prnh hargai diri kita,
Ati kata, tau x betapa kita syg kan dia?

Bila kita syg org tu
KITA SANGGUP TINGGALKAN DIA SELAMA2NYA UTK DIA BAHAGIA
TP ADAKAH DIA TAHU PENGORBANAN KITA?
ATI KATA, X PE, JANJI DIA BAHAGIA..

tp sebenarnya kita juga yg merana...................

out....!!!

ckp slh....
x ckp x tau....
~~ out ~~
Monday, October 4, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

Menjelang MQA

Tepat tarikh 5 Oktober 2010....
Skuad MQA dtg jmpe ktrg scra rasmi....
InsyaAllah....



Ni la salah sorg insan yang akan datang ke IPG Kampus Sultan Mizan...
Prof. Agus Yusof.....


Antara fail yang akn dicampak kepada mereka.....



Bahana MQA....
Memasing kalut....
Harap esok dapat selesaikannya dgn baik...
Amin..............:)



Terangkan Pada Saya


Ada sesapa bleh tlg bg tau saya pe menda ni ye.....
Hehehe.....
Kat FB org rmai kate menda ni kuih la pe la....
Tp dgn nada marah2...
Tnya bk2 je pon....
xpe la......

Lastly dh tau dh menda ni assg upe nye....
Ingt kitab kuning yg slalu gna utk rujukan 2.....
Lepas ni mst ase rindu nak wat menda ni kan.....
hehehe.....
Friday, October 1, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

The Truth

ble org laen ckp sy syg awk....
sy lgsg x trasa ape2...
tp ble awk ckp...
sy ske sgt....

ble org laen ckp sy rndu awk...
sy x da feel ape2..... 
tp ble awk yg kte mcm 2...
sy rasa dihargai....

ble org laen kte sy ske kat awk.....
sy anggap cm tipu je...
tp ble awk yg ckp....
sy cye.....

2 la hakikatnya ble org yg kte rasa syg, rndu n ske....
die kte cm2 kat kte....
kte x kan pnh rasa jemu utk mndgrnya....
tp ble org laen yg berkata sebegitu....
kte akn anggap 2 hnya gurauan....

oleh itu, hargailah slagi ianya masih ada....
sbb slalunya org akn mnyesal ble suma nya sudah berlalu.....

Thanks.....

thanks utk someone yg dh bg smngt kat sy.....
sy dh jmpe lik mnda yg menggusarkan ati sy 2....
wlaupon kne wat lik skit2 tp x pe la....
mybe x sme kot dgn yg ori tp nak wat cm na....
kne gak laksanakan wlaupon cm x best jerk....

mlm ni je dh settle dh suma....
wat bagai nak gila....
suma idea kuar....
mybe hmpir burn out kot....hahaha....
insyaallah leh atasi lg....

sy tau awk bz....
sy x tau nak mtk support sapa.....
awk pon mcm x perlukan sy gak kan....
sy tau sy x pntg utk awk cm org 2.....
pe sy nak wat kat awk....
awk slalu bg mcm2 alasan kat sy....
kalo brubah pon jap je, pas2 wat lik....
xpe...sy phm....
sy byk ggu hdp awk....
cm awk ckp kte mmg x leh bersama kan....
ok sy trima...
sbb sy sbnrnye x tau pe yg awk nak dr sy sbnrnye.....
~~end~~

Chelsea Forever...!!!

Chelsea Forever...!!!