Saturday, August 14, 2010 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

1st Award...!!!!


eh2.....ape ni....????
Laaa....Award upenye....
Aku ingt kempen buah-buahan tempatan ke td.....wakaka....(sbb nmpk buah tempatan kat c2)
Seingat aku blog ni br baby ag....(yela br usia 3 bln, menyusu ag)
Dh dapat award.....hebat...!!!!
Aku dapat award ni dr Noorasmad Mat Ripin aka Jenab (ambik ko nama penuh siap kod rahsia ag)

Anda mesti beri pujian pada pemberi award ini


Nak kene puji gak ke.....???
Ok2.....
u r so_______ n _________
(Fill in the blanks with da correct answer)


Sila beri award ini kepada 10 blogger yang lain 


Sesapa je yg bc blog aku........
Sila ambik sendri award nih.....
Sedekah di bulan posa......


Bagaimana anda boleh digelar blog yang best dan hebat?


Panjang critanya............
Akan dibukukan suatu hari nanti......
Coming soon.......

3 wasiat:

zumiela7 said...

si jenab tembam yg bagi rupenye..huahuahua

mE iS aS said...

siot ko zaim..kene ko esk!aku siyes ni..arghhh!

yg,ko pum same gak..xpe xpe..jgn kontek aku 3ari..

nape xpenuhkan pujian tu..hahah..nk kate tembam la tu...wekss..

iszieylyanziy said...

amikla award kt blog,,,2 pon kalau sudi,,agpon free :)

selamat hari raya..maaf zahir batin...

Chelsea Forever...!!!

Chelsea Forever...!!!