Sunday, January 23, 2011 | By: gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


Waahh...da contest ag la... Kali ni aku dijemput oleh ustzh laila... 

okay! syarat-syaratnya adalah seperti berikut...........

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ini 

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


Kalau aku menang ni.... Aku nak upgrade komputer aku ke arah lebih hebat ag... Hehe...

Dengan ini aku tag :

Zulaikha
Kghie
Nazira
Amoy
Saniah

7 wasiat:

apisv2 said...

gudluck;D

♥ AMOYELLA said...

goodluck bro !

thanks sbb tag! tp amoy da join contest ni

http://amoyella.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi said...

apisv2 : thanks ea...:)

gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi said...

amoy : laa...ye ek...hehe...xpe2...nnt tag yg laen lak...:D

ijatnuar87 said...

hehehhe...ayie,gmbar biler nih?hehehe

gEnEraL aRe-yiE aL-BaNjaRi said...

hahaha...ni mse jaman rider boh....besut-teluk intan....:D

siti fatimah said...

salam! hye..terima kasih sudi join.good luck :)

Chelsea Forever...!!!

Chelsea Forever...!!!